Ledarseminarium

Så kan förebyggande hälsoarbete öka både livskvalitet och lönsamhet

Välkommen till frukostseminarium den 21 maj hos Minds Unlimited. Ta del av kunskaper från experter som varit med och skapat framgångsrika satsningar på hälsa i organisationer och företag.

Therese Leijonhufvud, Euro Accident

Huvudtalare på seminariet är Therese Leijonhufvud från försäkringsbolaget Euro Accident.

Therese kommer att berätta om Euro Accidents satsning ”Hållbara medarbetare” och beskriva hur man kan räkna på investeringar i hälsa, inte bara på ett mänskligt plan utan också företagsekonomiskt. Euro Accident kallar sin metod för ”Hälsans ROI”.

Therese Leijonhufvud är produktchef för området Sjukvård på Euro Accident och har lång och mångsidig erfarenhet inom både hälsa och sjukvård. Hon har till exempel varit chef för en företagshälsovård, vd för det företag som skapade Hälsoprofilbedömningen och varit med och startat Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

 

Gunnar Michanek, Minds Unlimited

På seminariet får du även träffa Gunnar Michanek från Minds Unlimited. Gunnar är Sveriges en av Sveriges mest anlitade kursledare inom ledarutbildning och organisationsutveckling baserad på Corporate Mindfulness.

Gunnar kommer beskriva hur Corporate Mindfulness kan hjälpa företag och organisationer att hantera utmaningar inom områden som stress, samarbete, produktivitet och kreativitet.

Plats: Minds Unlimited, Tegnérgatan 12.

Tid: Tisdagen den 21 maj kl 8:30 - 10:30. Frukost från kl 8:00.

Pris: Seminariet är kostnadsfritt, men vid avbokning senare än 24 timmar innan seminariet startar fakturerar vi 300 kr plus moms.

Seminariet riktar sig till dig som har en ledarposition i ett företag eller en organisation.

Anmäl dig genom att klicka på Boka nedan.

Inga tillgängliga datum för den valda kursen