Bokningsvillkor

Detta är bokningsvillkor för våra öppna utbildningar och seminarier. Villkoren för Anpassade kurser finns i avtalen till dessa.

Vi skickar faktura för utbildningen i samband med bokning. Fakturan ska betalas senast på angivet förfallodatum.
Efter förfallodatum debiteras påminnelseavgift och eventuell inkassokostnad enligt lag. Invändningar mot fakturan ska göras inom åtta dagar. Anmärkningar gjorda efter åtta dagar godkänns inte.

Rabattkoder och övriga erbjudanden kan inte kombineras vid en och samma bokning.

Kostnad för kost och logi för intensivdagar under Inner Growth Management tillkommer. Vid avbokning av intensivdagar senare än 14 dagar innan återbetalas ej denna kostnad.

Delbetalning

Vi erbjuder möjlighet till delbetalning om så önskas. Kontakta oss för att diskutera villkoren för en sådan lösning.

Avbokningsregler

Ledarutbildning – Inner Growth Management
Om en deltagare avbokar senast åtta dagar före kursstart återbetalas hela utbildningsavgiften. Om utbildningen avbokas mellan sju och två dagar före start, återfås halva utbildningsavgiften.

Om en avbokning sker senare än två dagar före utbildningens start, eller om man lämnar utbildningen efter första tillfället återbetalas inte avgiften. I det fallet har deltagaren dock rätt att utan kostnad gå en liknande utbildning, i mån av plats, om den påbörjas inom ett år efter den ursprungliga utbildningens startdatum. (Med startdatum menar vi dagen innan utbildningen startar.)

Om deltagaren måste avbryta utbildningen på grund av sjukdom eller liknande återbetalas avgiften motsvarande antal resterande utbildningstillfällen mot uppvisande av läkarintyg.

Missade kurstillfällen

Eftersom utbildningarna bygger på processer tillsammans med deltagarna i gruppen går det inte att ta igen missade tillfällen. Om deltagaren missar något utbildningstillfälle hänvisar vi till den kursinformation som finns upplagd på vår utbildningswebb.  Dessutom går det förstås bra att fråga kursledaren.

Ledarintroduktion och övriga seminarier

Avbokningsregler för Ledarintroduktion och övriga seminarier anges i anslutning till beskrivningen av seminariet.

Av oss inställd kurs

Vid för lågt antal deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in utbildningen inom en vecka före start. Då återbetalas hela den erlagda kursavgiften.

Information enligt GDPR

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. För att underlätta vår administration med till exempel fakturering och kursinformation it-behandlar vi dina personuppgifter. De uppgifter vi sparar är: namn, adress, telefonnummer, e-postadress, kurshistorik och eventuella allergier. Vi sparar ovanstående uppgifter också för att kunna skicka ut information till dig om våra kurser, oftast i form av mejlade nyhetsbrev. Vill du inte vill ha informationen från oss kan du avbryta den med hjälp av en funktion som finns i varje nyhetsbrev.

Dina personuppgifter kommer inte på något sätt användas av andra än Mindfulnessgruppen AB (i Mindfulnessgruppen AB ingår bifirman Minds Unlimited). Uppgifterna lagras i system med bästa möjliga säkerhet. Det formulär som du fyller i inför våra längre kurser makuleras på ett säkert sätt efter kursavslut.

Vill du veta mer om cookies och spårningsverktyg vi använder?

Kontakta Puffer som sköter vår digitala marknadsföring.

I dagsläget använder vi oss av spårning i Google Ads/Adwords samt Google Analytics och Hubspot.

Genom att godkänna våra Anmälningsvillkor ger du samtidigt ditt samtycke till att vi använder dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan. Har du synpunkter eller frågor eller vill att vi raderar din information hos oss får du gärna höra av dig till oss på telefon 08 – 653 54 00 eller till info (a) mindsunlimited.se. För att ta bort dig som kund krävs att du inte har några obetalda fakturor hos oss.

Bokningsbekräftelse

När en utbildning bokas skickas en Bokningsbekräftelse till de mejladresser som angetts vid bokningen, till både den som bokat och till deltagare. Tre dagar innan kursstart skickas också en kallelse via mejl.  Dessutom skickas en påminnelse via sms dagen innan kursstart.