NYHET! Minds Unlimited säger JA! till förening med Ninfea Ledarutveckling AB

Minds Unlimited kommer från och med nu ingå i Ninfea, vilket innebär en ny injektion av livsenergi, skaparglädje och genomförandekraft för vår verksamhet. Ninfea har en fantastisk kombination av två decenniers ledarerfarenhet från näringslivet och ledarskapsutvecklingsprogram som bygger på forskningsbaserade verktyg och metoder. Ninfea har sedan starten 2015 haft visionen ”från arbetsplats till lyckoplats”.

Vi är glada, stolta och trygga att Ninfea kommer fortsätta förvalta och förädla vårt gedigna utbildningsutbud. Ninfea kommer att behålla varumärket Minds Unlimited och driva bolaget intakt som en bifirma. Ninfea ser fram emot att ta vidare samarbetet med våra kunder och de utbildningsledare som är knutna till oss. Vi kan inte tänka oss någon finare korsbefruktning än den som nu uppstår. Tack vare föreningen med Ninfea har vi nu ännu mer möjligheter att sprida medveten närvaro till fler i arbetslivet.

Sökandet efter nya ägare att ta vid det viktiga och meningsfulla arbete som vi på Minds Unlimited gör, har pågått ett tag och när Ninfea kom in i bilden stod det klart att den här sammanslagningen kommer medföra stora fördelar och synergier för bägge parter.

”Nu sker det!” säger Gunnar Michanek. ”Mitt älskade företag Minds Unlimited har drivits av längtan att sprida medveten kärleksfull närvaro till så många som möjligt i arbetslivet. Nu förs den djupa längtan vidare när Caroline och Marika i Ninfea AB tar över Minds Unlimiteds verksamhet. Caroline och Marikas unika kombination av kärlek och visdom är den perfekta grunden för att sprida medveten kärleksfull närvaro i näringslivet.” Om sin egen framtid säger Gunnar; ”Min längtan och drivkraft att sprida kärlek och närvaro finns för evigt. Formen kommer att ha en ny skepnad.”

Läs hela pressmeddelandet här Pressrelease 240516

Click here for press release in English Eng Press Release 240516