Du är också välkommen till FNs konferens om mindfulness

Fredag den 17 maj 2019 arrangerar FN en konferens i New York om mindfulness och emotionell intelligens, klockan 16.00 svensk tid (klockan 10.00 EDT). Du kan följa den live eller se den inspelad.

 

Konferensen har rubriken ”Unlocking Your Emotions to achieve the Sustainable Development Goals” och på talarlistan finns flera av de mest meriterade drivkrafterna inom området, bland andra:

Rich Fernandez, CEO på Search Inside Yourself Leadership Institute.

Daniel Goleman, vetenskapsjournalist och författare, bland annat till boken ”Emotional Intelligence”.

Chris Ruane, ledamot i det brittiska parlamentet och grundare av ”The Mindful Initiative” i Storbritannien.

Här hittar du mer information om konferensen.

Livesändning och inspelad version finns här: http://webtv.un.org/

Minds Unlimited är också där

Gunnar Michanek, vd för Minds Unlimited och Mindfulnessgruppen, är också inbjuden till konferensen eftersom han känner flera av talarna och har ett globalt engagemang i sitt arbete. Redan 2012 startade han tillsammans med Anne-Marie Brodén, dåvarande riksdagsledamot, mindfulnesskurser för ledamöter i Sveriges Riksdag. Sverige var först i världen med detta.

Sedan dess har mindfulness fått en enorm spridning både inom privat och offentlig sektor. Rich Fernandez som finns på talarlistan ovan var en av dem som introducerade mindfulness på Google – en satsning som senare ledde till skapandet av Search Inside Yourself Leadership Institute.

Visste du förresten att World Economic Forum sedan flera år erbjuder mindfulness på sina konferenser?

Chris Ruane, som också är med på talarlistan, har inspirerat närmare 200 ledamöter i det brittiska parlamentet att utbilda sig i mindfulness. Och han har varit en viktig drivkraft till att Storbritannien nu gör en omfattande satsning på mindfulnessutbildning inom skola, hälsovård och annan offentlig verksamhet. Detta har sin tur lett till ett stort intresse i parlament över hela världen. Idag genomförs utbildningar i ett femtontal länder och ytterligare omkring 40 är på gång.

Hör gärna av dig till oss

Vill du veta mer om vad mindfulness och ökad emotionell intelligens kan betyda för dig eller din verksamhet är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.
Minds Unlimited har arbetat med Corporate Mindfulness i närmare tio år och har noggrant utprovade utbildningsprogram för både ledare och medarbetare. Mindfulnessgruppen är specialiserad på utbildningar av mindfulnessinstruktörer och för privatpersoner.

Kontakta oss här.